Pariisilaisilla kabareilla on tärkeä rooli tässä elämäntyylissä.

Capecod Gamingin luoma videokolikkopeli Lido on saanut inspiraationsa Ranskan pääkaupungin kuuluisista kabareista. Tanssijat ovat aina pukeutuneet mitä törkeimpiin ja paljastavimpiin asuihin. Samppanja virtaa joka ilta.

Lue arvostelumme, jotta saat tuntumaa tähän ainutlaatuiseen peliin ja siihen, miten voit muuttaa sen suuriksi rahapalkinnoiksi. Vain muutamassa hetkessä olet valmiimpi kohtaamaan edessä olevat haasteet.

Yö on vielä nuori.

Lido yrittää luoda Fresh Cabaret’n ainutlaatuisen, juhlavan tunnelman uudelleen pienenä kolikkopelinä. Kehittäjät ovat onnistuneet suorittamaan monumentaalisen tehtävän.

Pelin ruutu on suunniteltu näyttämään aivan loungen lavalta. Rullat sijoitettiin valonheittimien alle tanssijoiden väliin. Höyhenet ja punaiset verhot vievät suurimman osan ruudusta, kun taas komentopainike sijaitsee samppanjalasien ja kultaisten koristeiden alla.

Lido on juhla-aiheinen peli, ja se oli sen kehittäjien tarkoitus. Ensivaikutelma oli räjähtävä, mutta nyt kaivetaan syvemmälle ja tutkitaan perussääntöjä seuraavassa osiossa.

Aloita juhlat

Lidon pelattavuus on samanlainen kuin missä tahansa muussa kolikkopelissä, mutta siinä on ylimääräistä glamouria ja energiaa. Tutustu rullien alapuolella olevan komentopalkin painikkeisiin, jotta pääset alkuun.

Pelissä Lido on 15 voittolinjaa ja viisi rullaa. Tähtien muotoisilla (+) ja (-) painikkeilla voit valita seuraavan panoksesi ja aktivoida tietyt voittolinjat.

Muista, että tulevat Lido-palkintosi perustuvat alkuperäiseen panostukseesi ja symboliyhdistelmiin. Voit riskeerata enemmän panostamalla kiekoille.

Jos haluat saada enemmän irti panoksestasi, käytä Bet Max -pikanäppäintä. Voit jopa käyttää panoksen maksimipikakuvaketta, jos haluat panostaa kaiken yhdellä napsautuksella. Jos haluat aloittaa juhlat nopeammin, automaattinen pelitila on käytettävissä. Valitse panos ja anna rullien pyöriä muutaman hetken ajan.

Vieraile tanssijoiden luona ja muuta.

Lidon voittotaulukko kimaltelee klassisella ja omaperäisellä kiekkosymboliikalla. Voittoyhdistelmät ovat 3, 4 tai 5 samantyyppistä symbolia voittolinjalla.

Numero 10, jätkä, kuningatar kuningas ja ässä ovat yleisimmät kiekkosymbolit. Nämä korttisymbolit ovat kolikkopelien klassikkoja. Tässä nämä yhdistelmät voivat olla arvoltaan 10-150 kertaa alkuperäisen panoksesi arvosta.

Kun siirryt ylöspäin valikossa, kabareetanssijat, huulipuna, hatut ja savuke näkyvät. Voit voittaa jopa 1 000-kertaisen rivipanoksesi, jos etsit kabareetanssijoita.

Samppanjaa kaikille

Lido-kolikkopelissä on myös bonussymboleita, kuten jokeri ja wild. Näillä kahdella symbolilla voi korvata minkä tahansa edellisistä symboleista, jolloin sinulla on enemmän mahdollisuuksia voittaa rullilla.

Raaputuskorttisymbolit ovat scattereita, joten sinun ei tarvitse toistaiseksi huolehtia voittolinjoista. Voit käynnistää minipelin, kun löydät viisi symbolia missä tahansa rullilla. Tämä voi johtaa ylimääräisiin käteispalkintoihin. Tämän scatter-symbolin avulla voit pelata korttipeliä, jossa panoksesi voidaan moninkertaistaa toistuvasti.

Magic Spin -bonus käynnistyy, kun viisi scatteria on missä tahansa rullilla. Voit voittaa tässä ilmaiskierroksia ja jatkaa panostamista, kunnes saavutat jättipotin tai onnesi loppuu.

Valoja, höyheniä ja kimallusta

Lido, visuaalisesti upea ja ylellinen kolikkopeli, haastaa ja palkitsee jokaisen pelaajan.

Se on harvinainen tilaisuus yhdistää scattereita bonuspelin käynnistämiseksi. Panosta siis niin paljon kuin pystyt rullille nauttiaksesi loungesta.

Ancorina-kolikkopeli

Ancorina on videokolikkopeli, joka lupaa tuoda sinulle kaikenlaisia pyöriviä nautintoja. Tässä Capecod Gamingin kehittämässä pelissä on 15 voittolinjaa ja viisi rullaa. Se on melko suoraviivainen peli. Se on monimutkainen, mutta siinä on hienoja bonusominaisuuksia. Voit avata joitakin aarrearkkuja sivupelissä.

Tie rikkauksiin on pitkä ja vaikea tässä keskisuuren ja korkean volatiliteetin kolikkopelissä. Voittoja ei ehkä ole joka nurkan takana, mutta ne, jotka sinnikkäästi jatkavat, saavat palkintoja sen 94,14 %:n RTP:n ansiosta.

The Traveller’s Life

Ancorina ei ehkä ole ensimmäinen kolikkopeli, joka ammentaa inspiraatiota mustalaismatkailijoiden salaperäisestä ja maagisesta maailmasta. Silti se on ensimmäinen, jossa rullien päällä on satunnaisesti luotu ankkuri. Tämä peli on sekoitus merenkulun rekvisiittaa ja romanimatkustajien elämää kuvaavia symboleja. Emme ole varmoja, miksi, mutta menemme sen mukaan.

Tässä pelissä on viehättävä kokoelma symboleja. Ne kaikki sijoittuvat salaperäiseen ja pimeään kuutamomaisemaan. Mukana on matkamiehen karuselli, värikäs kristallipallo, aarrearkkuja ja väärin sijoitettu ankkuri. Pelissä on muutama kauniin mustalaisnaisen symboli, jotka ovat wild-symboleita. Ne auttavat täydentämään voittokuvioita.

Mikä onni sinua odottaa?

Tässä 5-kiekkoisessa pelissä on 15 voittolinjaa, mutta voittotapoja on kaksinkertainen määrä. Tämä johtuu siitä, että pelaajat voivat muodostaa yhteensopivia symboliyhdistelmiä vasemmalta oikealle vasemmalle. On 30 tapaa saada vähintään kolme samanlaista symbolia ilmestymään samalle voittolinjalle, jotta voit voittaa jopa 1 000-kertaisen rivipanoksen kerroinpalkinnon.

Pelaajat voivat pelata pienemmällä määrällä voittolinjoja, sillä he voivat aktivoida 1, 5, 10 ja 15 riviä. Rivipanokset ovat saatavilla eri nimellisarvoilla, jotka vaihtelevat 0,01:stä 1,00:een. Spinnerit voivat pelata panoksilla, jotka alkavat 0,15 krediitistä ja päättyvät 15,00 krediittiin.

Kaksoisvillit lisäävät voittomahdollisuuksia

Ancorina-pelissä on kaksi wild-symbolia, mikä on erinomainen uutinen kaiken budjetin pelaajille. Nämä symbolit voivat auttaa pelaajia täydentämään voittoyhdistelmiä korvaamalla kaikki tavalliset symbolit voittotaulukossa. Tämä ”Extra Wilds” -symboli laajenee rullalle ilmestyäkseen kaikkiin kolmeen paikkaan, mikä saattaa tarjota ylimääräisiä voittomahdollisuuksia.

Lisää voittojasi näillä bonuksilla

Kolikkopelissä on kaksi scatter-bonussymbolia, jotka aktivoivat ainutlaatuisia sivupelejä, jos ne näkyvät missä tahansa rullilla. ”Bonusmerkit”-symbolit vievät sinut tiettyyn peliin, jossa sinun on asetettava kolme merkkiä kumpikin ankkuri-, tähti-, ruutu-, pata-, risti tai hertta-symboliin. Tämän jälkeen mustalainen heittää kolmea noppaa, ja saat palkinnon jokaisesta heitosta, jossa näkyy symboli, jonka päälle olet asettanut pelimerkkisi. Pelaajat voivat metsästää aarteita löytämällä viisi pelilaudalle ripoteltua arkkua. Ruudulla näkyy viisi arkkua. Saat kolme mahdollisuutta valita laatikko, jossa on eniten aarteita. Tässä sivupelissä pelaajat voivat löytää erikoismerkkejä, joista saa bonuspalkinnon.

Kaikista kaunein

Kolikkopelin mustalainen Ancorina ei ole kaikkein kaunein. Kaksiulotteiset symbolit ja pelin yleisilme ovat alkeellisia. Kolikkopelit, kuten Gypsy Moon, Queen ja BetSoftin Gypsy Rose, houkuttelevat pelaajia houkuttelevammilla matkaajilla.

Pelissä on paljon bonustoimintaa, salaperäisyyttä, juonittelua ja mysteeriä…

Ancorinan teema saattaa olla hämärä ja sekava, mutta se lupaa silti paljon pyörittämisen hauskuutta. Salaperäinen ja intohimoinen mustalaistyylinen peli vetoaa pelaajiin, jotka rakastavat romantiikkaa ja oikkuja. Sinua kiehtovat kaksisuuntaiset voittolinjat ja wild-symbolit sekä kaksinkertainen bonuspeli.