Nettipelaamiseen ja voittamiseen liittyy monia periaatteita. Monet pelaajat uskovat, että mitä korkeampi on pelaajan taitotaso, sitä suuremmat ovat voittomahdollisuudet.

Jotkut vaihtoehdot auttavat sinua rekisteröimään nimesi, jos nimesi on poistettu. Kun valmistaudut pelaamaan peliä, älä valitse ”mikä tahansa peli tämän rajan sisällä.” Voit estää tilasi valvomisen joka kerta, kun kirjaudut sisään, jos valitset tämän vaihtoehdon. Voit myös etsiä mahdollisuuksia poistaa nimesi listalta tai antaa sinulle korkean sijoituksen voittamalla monta peliä.

Se auttaisi, jos seisoisit valppaana pelialueen löytämisessä. Jos tunnet itsesi epäonniseksi ja sinulla on mahdollisuus hävitä peli, voit siirtyä toiseen pöytään voittaaksesi. Tämä antaa pelaajalle etulyöntiaseman muihin pelaajiin nähden ja mahdollistaa tehokkaamman voittamisen.

On parempi pelata kahta peliä samanaikaisesti. Näin voit voittaa tuplasti enemmän rahaa, kun voitat kuitenkin yhden pelin. Vaikka tämä voi toimia joillekin, se ei sovi kaikille. Keskittyminen kahteen peliin voi johtaa keskittymisen menetykseen ja jopa pelin päättymiseen. Sinun on keskityttävä peliin. Henkilö voi voittaa, jos hän pelaa draw-out-pottia tai muita merkittäviä pelin osia. Yhtä peliä pelatessa on mahdollista keskittyä täysin vastustajaan.

Tämä ohjelmisto on erinomainen. On olemassa joitakin vaaroja, joista on syytä olla tietoinen. ”Vuorossa”-painikkeen avulla pelaajat voivat peruuttaa siirtonsa ja ottaa vuoronsa. Joskus verkkoyhteys voi olla hieman epämiellyttävä. Kun painat ”in turn” -painiketta, saatat huomata olevasi liikkeellä. Ruudullesi ilmestyy ponnahdusikkuna, joka pyytää sinua valitsemaan tarkistuspainikkeen.

Yksi tapa voittaa on saada paras setti. Tämä pätee sekä netti- että livepokerissa. Taitava ja lahjakas pelaaja voi voittaa pelin olemalla rehellinen ja viisas. Voit voittaa pelin partioimalla muita pelaajia ja tekemällä tarkempia siirtoja.

Tässä artikkelissa käsitellään nettipokerin pelaamista ja sitä, miten voit luoda parhaan mahdollisen kuvan pelaajasta.

Pokerimielikuvasi on kaikki kaikessa, kun istut pöydässä. On ratkaisevan tärkeää heijastaa pöydässä positiivista mielikuvaa ja käyttää sitä sitten hyödyksesi. Erityisesti no-limit Texas Hold’emissa, jos vastustajasi näkevät sinut heikkona, he puskevat sinua loppupäivän ajan.

Pöydässä on kolme pääkategoriaa mielikuvia. Ryhmä pelaajia, jotka ovat täysin taitamattomia ja uusia pelissä. Joskus löytyy pelaaja, joka teeskentelee, ettei ole kovin kokenut, vaikka pelaa jo vuosia. Näitä pelaajia kutsutaan haiksi.

Toinen kuva kutsuu pelaajaa löysäksi. Tämä on pelaaja, joka laittaa itsensä paljon useampiin potteihin kuin mihin hänellä on kortit riittävät. Hän on siellä pelatakseen uhkapeliä ja tunteakseen onnea. Loose-pelaajilta on helpointa saada pelimerkkejä, mutta kannattaa olla varovainen. Jos et ole tarkkana, he saattavat istua pähkinöillä ja siirtää pinoasi.

Tätä viimeistä kuvaa kutsutaan tiukaksi pelaajaksi. Nämä pelaajat odottavat kärsivällisesti pöydässä ja odottavat premium-käsiä, jotka ovat mukana poteissa. Kortteja näytetään harvoin alaspäin, ja pelimerkit ovat yleensä menossa heidän suuntaansa, kun ne ovat.

Tiukka pelaaja pöydässä on paras vaikutelma. Sen lisäksi, että varmistat osallistuvasi potteihin terveillä korteilla, vastustajasi olettavat, että sinulla on vahva käsi, kun olet mukana. Sanotaan, että sinulla on AK ja korotat voimakkaasti ennen floppia. Yksi tai kaksi pelaajaa saattaa maksaa, mutta harva muu maksaa, koska he tietävät, että olet pelannut tiukasti koko päivän. Jos epäonnistuminen on tyhjä, voit käyttää tiukkaa imagoasi hyödyksesi ja asettaa panoksia. Muut pelaajat kuitenkin kunnioittavat nopeaa peliäsi ja kippaavat kätensä uskoen, että sinulla on voittava käsi.

Onko nettipokeri tulossa takaisin Yhdysvaltoihin? Kysymys ei ole siitä, palaako se vai ei, vaan pikemminkin siitä, milloin ja missä. Chris Moneymaker, amatööripokerin pelaaja, voitti World Series of Pokerin vuonna 2003. Tämä oli nettipokerin nousun alku. George W. Bush kirjoitti vuonna 2006 laiksi Unlawful Internet Gambling Enforcement Actin. Vaikka se ei tehnyt nettipelaamisesta laitonta, se teki pokeria tai muita rahapelipalveluja tarjoavista verkkosivustoista laittomia suorittaa liiketoimia rahoituslaitosten kautta.

Full Tilt Pokerin ja Poker Starsin omistajat rikkoivat UIGEA:ta 15. huhtikuuta 2011. Absolute Poker, Poker Stars ja Poker Stars saivat kaikki syytteet. Vain kourallinen sivustoja tarjosi internetpokeria amerikkalaisille, ja ne kaikki suljettiin.

Pokeri ei ole peli, jonka voi voittaa sattumalta. Pokeriin liittyy paljon taitoa ja onnea. Siksi käden voittaminen pokerissa vaatii sekä taitoa että onnea. Tämän väitteen mukaan pokeria ei pitäisi rinnastaa onnenpeleihin. Käytettävissä olevaa tietoa on harkittava.

Äskettäin oikeusministeriö näytti olevan samaa mieltä. Oikeusministeriön mukaan vuoden 1960 Interstate Wire Act -laki ei koske pokeria. Se kattaa ainoastaan urheiluvedonlyönnin. Tämä antaa osavaltioille mahdollisuuden laillistaa monenlaisia internetpelejä rikkomatta wire act -lakia.

Nevadan sääntelyviranomaiset hyväksyivät pokerisäännöt ja ovat alkaneet ottaa vastaan nettipokerihakemuksia. Nevada valvoo osavaltion sisäistä järjestelmää, jonka avulla sen asukkaat ja vierailijat voivat pelata pokeria verkossa.

Edustaja Joe Barton (republikaani Texasista) on sitoutunut kuluttajansuojaan. Hänen lakiehdotuksessaan Internet Gambling Prohibition and Poker Consumer Protection and Strengthening the UIGEA Act 2011 (H.R.2366) perustetaan osavaltioiden välinen lisensointiohjelma nettipokerisivustojen sallimiseksi. Osavaltiot, jotka eivät halua osallistua ohjelmaan, voivat jättäytyä sen ulkopuolelle. Bartonin lakiehdotus on kaksipuolueinen huolimatta muista epäonnistuneista lainsäädäntöyrityksistä.

Poker Players Alliance on taistellut suojellakseen amerikkalaisten oikeutta pelata pokeria. He kannustavat kaikkia halukkaita ilmoittamaan asiasta vaaleilla valituille edustajilleen.

Monet amerikkalaiset pitävät nettipokerin pimittämistä vapauden menetyksenä ja ovat verranneet sitä kieltolakiin. Se on antanut lainsäätäjille mahdollisuuden säätää politiikkoja, joilla nettipokeria säännellään. Lainsäätäjät ovat kovia luomaan lainsäädäntöä, joka suojaa amerikkalaisia varkauksilta ja huijauksilta. Kun tämä kaikki on tehty, minun on mukava rekisteröityä laillisesti valitsemalleni sivustolle ja luottaa siihen, että olen reilu ja että varani ovat turvassa.